opMaatorkest breidt uit!

6 sep

Gisteren en vandaag maakten we kennis met de 75 nieuwe muzikantjes van opMaatorkest! De leerlingen van de Omnimundoschool die vorig jaar startten, gaan over naar hun tweede jaar. opMaatorkest telt op deze manier bijna 100 kids uit de Stedelijke Basisschool Omnimundo en het Sint-Eligiusinstituut, beide gelegen in 2060 Antwerpen.
Bovendien komt er nog een partner bij. De muziekacademie Deurne zal instrumentleerkrachten voorzien die samen met muzikanten van deFilharmonie wekelijks op school werken. Naast klarinet, viool, altviool en tuba in de Omnimundoschool, hoor je binnenkort  fluit, cello, viool, saxofoon en trompet in het Sint-Eligiusinstituut.

Hierbij wat impressies van de eerste kennismaking, waarbij voor de meeste kids het project ook echt onthuld werd! Uitspraak van de dag: “Woow, die saxofoon, ik ben precies aan ‘t dromen!”

%d bloggers liken dit: