Het opMaatorkest is gestart!

24 sep

Op vrijdag 21 september was het zover: Bernd, Ria en Marija van deFilharmonie gingen langs bij het 4e leerjaar van de Omnimundo-basisschool in Antwerpen en gaven zo het officiële startschot van het opMaatorkest. Deze week maakten de kinderen kennis met de muzikanten en de instrumenten, volgende week volgt de eerste repetitie! 

Na wat opwarmingsspelletjes stelden de muzikanten hun instrument voor aan de kinderen: Bernd toverde lage klanken uit zijn tuba, Ria gaf het beste van zichzelf op de klarinet en Marija speelde een leuk wijsje op de viool. De kinderen genoten van de muziek en kregen daarna de kans om de verschillende instrumenten uitproberen. Een belangrijk moment want nu moeten de leerlingen kiezen welk instrument ze het liefste willen spelen in het opMaatorkest!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s